Het nieuwe kookboek Flavour van Yotam Ottolenghi en Ixta Belfrage ligt sinds 3 september 2020 in de winkel, en het blijkt weer een culinaire trip van formaat te zijn. De…
De eerste voorzichtige gevolgen van de Brexit laten zich voelen, en aangezien een aanzienlijk deel van onze producten uit het Verenigd Koninkrijk wordt geïmporteerd, ondervinden we regelmatig hinder. Dat wil…
At je wel eens rendang? Dat is stoofvlees op Indonesische, of — als je uit Nederland komt — Indische wijze. De originele versie komt van het eiland Sumatra. Het wordt…
Nu de dagen donker en druilerig zijn, kan zo’n heerlijke stoofschotel de warmte toch een beetje in huis brengen. Een dampende pot in het midden van de tafel, enkele lekkere…
Eerst en vooral: een heel erg fijn en smakelijk 2021 gewenst, met alles erop en eraan! Sinds vandaag zijn we terug aan de slag na een korte maar deugddoende winterslaap. …
UPDATE: nieuwe bestellingen worden verzonden vanaf 4 januari, lees hieronder meer. We werkten de laatste weken hard (hard? heel hard!) en onversaagd door, incl. onstopbaar enthousiasme, om alle bestellingen te…
De feestdagen zijn weer daar, dus dan rijst de vraag: wat geven we aan wie? Grote feesttafels zullen er deze keer niet zijn, maar voor cadeautjes is er altijd wel…
Voor velen nog een nobele onbekende, maar er bestaat zoiets als de Nikkei-keuken. Peruviaans met Japanse invloeden. Bizar? Ja! Geniaal? Dat ook! Want als je er bij stilstaat, zijn er…
De Sint is alweer vertrokken, de feestdagen naderen met rasse schreden. Tijd om na te denken wat je gaat serveren aan partner, kinderen en eventuele knuffelcontacten. Toegegeven, ik hou niet…
De tijd van de cadeaus komt er weer aan! Dit jaar zal het er echter allemaal wat anders uitzien, en dat wordt aanpassen. We kunnen niet meer allemaal gezellig bij…