Retourneren & ruilen

Bij Pimentón is het uiteraard mogelijk je bestelling te ruilen of retourneren (mits je bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt), bv. als je niet tevreden bent met (een deel van) je bestelling. Dat kan binnen 14 dagen na ontvangst van je complete bestelling. Dat kan je zelf regelen via ons retourportaal.

We zouden het fijn vinden als je ook even een mail stuurt naar info@pimenton.be als je wilt ruilen of retourneren, zodat wij alvast op de hoogte zijn.

In geval van twijfel kan je ons zeker ook een seintje geven. Als er wat wat mis is met de producten, de verpakking is beschadigd of als blijkt dat de geleverde producten niet aan de verwachtingen voldoen, zoeken we uiteraard graag een gepaste oplossing.

Herroepingsrecht

Je hebt ook het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en—indien redelijkerwijze mogelijk—in de originele staat en verpakking aan Pimentón geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Je dient daarbij een volledig ingevuld herroepingsformulier mee te sturen, dat onderaan deze pagina te downloaden is.

Download het modelformulier voor herroeping

Menu