Deze zomer gingen we op vakantie naar Slovenië en Kroatië. Het was voor ons de eerste echte kennismaking met de keuken van de Balkan. Er zijn duidelijk veel Mediterraanse invloeden,…
Heb je al van Izakaya gehoord? Dat is een soort Japanse café’s; informeel, soms ietwat groezelig maar ook erg sfeervol en relaxed. Een plek om na de vaak zéér lange…
Heel blij dat we een fijne samenwerking met Zuru Zuru Ramen binnenkort concreet kunnen maken met een masterclass Ramen maken! Chef Nick Hofman heeft de knepen van het vak geleerd…
Pollo asado, gegrilde kip, is een echte staple in de Mexicaanse keuken. Zowel bij families thuis, als in de ontelbare straatstalletjes. Het recept is relatief eenvoudig, het zijn de marinade…
Het was je misschien al opgevallen: wij zijn fan van de Koreaanse keuken! Er zijn enerzijds verfijnde, lichte gerechten, waarin Ae Jin Huys ons al wegwijs maakte met haar nieuwe…
Wisten we nog maar weinig over: de Iraakse keuken. Daar brengt het boek Noomi van de Nederlandse-Iraakse Sara Shawkat gelukkig verandering in. Ze werd bekend in Amsterdam en tot ver daarbuiten…
We hebben een hele selectie aan heerlijke Portugese vis in blik waarmee je je meteen op vakantie waant! Eet rechtstreeks uit het blik voor een snelle maaltijd, bv. met crackers…
Bij wijze van proevertje voor Proef Korea, het nieuwe kookboek van Ae Jin Huys delen we graag een aantal recepten, zoals deze heerlijke gestoomde mosselen. Ingrediënten 250 g bouchot-mosselen, schoongemaakt;…
Bij wijze van proevertje voor Proef Korea, het nieuwe kookboek van Ae Jin Huys delen we graag een aantal recepten, zoals deze smakelijke zeewiersoep. Zeewier is een van de favoriete…
Bij wijze van proevertje voor Proef Korea, het nieuwe kookboek van Ae Jin Huys delen we graag een aantal recepten, zoals deze frisse tarwenoedels met komkommer. Ingrediënten 1 komkommer; 120…
Hou me op de hoogte!Als je hieronder je e-mailadres achterlaat geven we je graag een seintje als dit product weer beschikbaar is. Uiteraard gebruiken we je e-mailadres voor niets anders!