Proef Korea: gestoomde mosselen met doenjang

Blog, Recepten
Bij wijze van proevertje voor Proef Korea, het nieuwe kookboek van Ae Jin Huys delen we graag een aantal recepten, zoals deze heerlijke gestoomde mosselen. Ingrediënten 250 g bouchot-mosselen, schoongemaakt;…

Proef Korea: zeewiersoep

Blog, Recepten
Bij wijze van proevertje voor Proef Korea, het nieuwe kookboek van Ae Jin Huys delen we graag een aantal recepten, zoals deze smakelijke zeewiersoep. Zeewier is een van de favoriete…

Mokja! × Pimentón: Let’s eat!

Blog, Updates
Let’s eat! Dat is de Koreaanse betekenis van Mokja!, het geesteskind van Ae Jin Huys. Bij Pimentón werken we erg graag samen met gepassioneerde mensen met kennis van zaken, en…

Product in de kijker: ajowanzaad

Blog, Producten
Minder bekend bij ons, maar bijzonder populair in de Indiase keuken, en daarom het verkennen waard: Ajowanzaad! Ajowan (ook wel caromzaad of koningskomijn genoemd) wordt o.a. gebruikt in brood, in…
Hou me op de hoogte! Als je hieronder je e-mailadres achterlaat geven we je graag een seintje als dit product weer beschikbaar is. Uiteraard gebruiken we je e-mailadres voor niets anders!

0

0