The Good Thymes

The Good Thymes is het geesteskind van Fady Aziz die een project dat hem dichter bij de aarde en zijn geboorteplaats op het platteland van Zuid-Libanon zou brengen. Zijn liefde voor de kenmerkende smaak van Libanese tijm bracht hem ertoe een landbouwonderneming op te starten in Kfar-Hoûné en omgeving, waar hij een aantal verlaten eeuwenoude terrassen aankocht en een za’atar-kwekerij opzette.

Fady ging op pad met de beste chef-koks en specialisten van Beiroet om het wilde kruid verder te ontwikkelen. Er werd een breed scala aan hoogwaardige mengsels, kruiden en andere creaties samengesteld, gebaseerd op traditionele lokale recepten of vers bedachte fusies, die allemaal de authentieke Libanese smaken vieren.

Alle producten van The Good Thymes zijn handgemaakt, geheel natuurlijk, vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen en zonder additieven of conserveringsmiddelen. Als wild kruid heeft de Libanese tijm niets meer nodig dan de natuurlijke vruchtbare grond van het zuiden, zonlicht en schoon water om te gedijen.

Toont alle 3 resultaten

Hou me op de hoogte! Als je hieronder je e-mailadres achterlaat geven we je graag een seintje als dit product weer beschikbaar is. Uiteraard gebruiken we je e-mailadres voor niets anders!