Fight Food Waste Friday: tot 80% korting!

Aan de gekte rond Black Friday doen we al enkele jaren niet meer mee. Dat is voor een kleine webshop als die van ons financieel amper houdbaar, maar het strookt ook niet met ons idee dat we net zouden moeten aanzetten tot minder consumeren — minder, en beter!

De aandacht voor Black Friday is echter wel weer een prima moment om andere acties in de kijker te zetten. Dit jaar zetten we graag in op de reductie van voedselverspilling. We herdopen Black Friday daarom graag naar Fight Food Waste Friday — hier en daar een bescheiden alliteratie kan nooit kwaad 🙂

We verkopen al langer producten die dichtbij de THT-datum zitten met een mooie korting. Wie weet dat deze producten eigenlijk nog prima bruikbaar zijn, kan dus het hele jaar door wel eens een koopje scoren. Van vrijdag 24 november t.e.m, maandag 27 november gaan we echter nog een stapje verder en geven we kortingen tot 80% op die bewuste producten, met ronde prijzen van 0,5 tot 5 euro per product — alles moet weg!

Wie niet overtuigd is van het belang van wat meer bewustzijn rond voedselverspilling en hoe THT-data daar een rol in spelen, kan onze blogpost over de zin en onzin van houdbaarheidsdata lezen. En wie wel helemaal mee is, kan zijn/haar slag slaan 🙂

 

Fight Food Waste Friday: tot 80% korting!

En omdat alles weg moet wat weg kan: wat niet verkocht is en in aanmerking komt wordt weggeschonken aan een of meerdere lokale voedselbanken!

tht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Hou me op de hoogte! Als je hieronder je e-mailadres achterlaat geven we je graag een seintje als dit product weer beschikbaar is. Uiteraard gebruiken we je e-mailadres voor niets anders!