Heel blij dat we een fijne samenwerking met Zuru Zuru Ramen binnenkort concreet kunnen maken met een masterclass Ramen maken!
Chef Nick Hofman heeft de knepen van het vak geleerd in Yokohama, waar hij een intensieve en hands-on opleiding volgde bij Japanse culinaire grootmeesters. Zijn kennis zette hij om in de praktijk bij verschillende gerenommeerde ramen-restaurants en alles wat hij leerde bracht Nick terug mee om ons kennis te laten maken met de originele recepten.
Op woensdag 12 juli geven we daarom bij ons in Leuven een eerste Ramen Masterclass: we nemen je mee doorheen alle stappen om snel en eenvoudig zelf ramen te maken. Daarbij worden alle elementen belicht: van het maken van een heldere Chintan soep, Shoyu Taré en aroma-olie tot noedels, toppings en het finale dresseren.
Interesse? Haast je dan naar de inschrijvingslink — de plaatsen zijn beperkt! (Update 24 juni: de workshop is intussen volzet!)
Kan je niet wachten? Dan hebben we alvast dit recept klaarstaan: