Zuru Zuru Ramen × Pimentón: Ramen Masterclass

Blog
Geen reacties

Heel blij dat we een fijne samenwerking met Zuru Zuru Ramen binnenkort concreet kunnen maken met een masterclass Ramen maken!

Chef Nick Hofman heeft de knepen van het vak geleerd in Yokohama, waar hij een intensieve en hands-on opleiding volgde bij Japanse culinaire grootmeesters. Zijn kennis zette hij om in de praktijk bij verschillende gerenommeerde ramen-restaurants en alles wat hij leerde bracht Nick terug mee om ons kennis te laten maken met de originele recepten.

Op woensdag 12 juli geven we daarom bij ons in Leuven een eerste Ramen Masterclass: we nemen je mee doorheen alle stappen om snel en eenvoudig zelf ramen te maken. Daarbij worden alle elementen belicht: van het maken van een heldere Chintan soep, Shoyu Taré en aroma-olie tot noedels, toppings en het finale dresseren.

Interesse? Haast je dan naar de inschrijvingslink — de plaatsen zijn beperkt! (Update 24 juni: de workshop is intussen volzet!)

 

Kan je niet wachten? Dan hebben we alvast dit recept klaarstaan:

Shio-ramen met yuzu en varken — the real thing

 

 

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Hou me op de hoogte! Als je hieronder je e-mailadres achterlaat geven we je graag een seintje als dit product weer beschikbaar is. Uiteraard gebruiken we je e-mailadres voor niets anders!