Proef Korea: frisse tarwenoedels met komkommer

Bij wijze van proevertje voor Proef Korea, het nieuwe kookboek van Ae Jin Huys delen we graag een aantal recepten, zoals deze frisse tarwenoedels met komkommer.

Ingrediënten

Saus

Bereiding

  1. Was de komkommer, verwijder de steel.
  2. Snijd de komkommer julienne (gebruik voor het gemak een mandoline of juliennesnijder).
  3. Kook de noedels gaar, spoel onder koud stromend water. Laat uitlekken.
  4. Maak de saus door alle ingrediënten te mengen.
  5. Meng de noedels met de saus, serveer in een bowl.
  6. Top af met veel komkommerreepjes, en voeg halverwege de maaltijd de rest van de komkommer toe.

Smakelijk!

Proef Korea: Koreaanse recepten met lokale ingrediënten

Korea

Een blik op de Koreaanse keuken

Blog
An-nyeong-ha-se-yo! Hallo dus. In het Koreaans.  Korea, daar vliegen we deze keer virtueel — en dus zonder CO2-uitstoot — naartoe om er onder te duiken in de talrijke restaurants. De…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Hou me op de hoogte! Als je hieronder je e-mailadres achterlaat geven we je graag een seintje als dit product weer beschikbaar is. Uiteraard gebruiken we je e-mailadres voor niets anders!