Mokja! × Pimentón: Let’s eat!

Let’s eat! Dat is de Koreaanse betekenis van Mokja!, het geesteskind van Ae Jin Huys.

Bij Pimentón werken we erg graag samen met gepassioneerde mensen met kennis van zaken, en dat is Ae Jin absoluut. Als grote fans van de Koreaanse keuken zijn we bij haar dan ook helemaal aan het juiste adres, en onze samenwerking lijkt dan ook een logisch gevolg.

Geïnspireerd door de Koreaanse eetfilosofie brengt Mokja vanuit Gent eenvoudige en pure bereidingen met een balans aan smaken kleuren en texturen. Eten als dagelijks medicijn, rekening houdend met een gezonde spijsvertering als belangrijk onderdeel van de maaltijd. Ae Jin publiceerde eerder al haar eerste boek Kimchi, dat nu wordt gevolgd door Proef Korea, haar nieuwe kookboek.

Naar aanleiding van dat boek hebben we daarom heel wat plannen:

We kijken er in elk geval erg naar uit! Meer weten over Mokja? Bekijk zeker de website.

Verse Kimchi 200g

Korea

Een blik op de Koreaanse keuken

Blog
An-nyeong-ha-se-yo! Hallo dus. In het Koreaans.  Korea, daar vliegen we deze keer virtueel — en dus zonder CO2-uitstoot — naartoe om er onder te duiken in de talrijke restaurants. De…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Hou me op de hoogte! Als je hieronder je e-mailadres achterlaat geven we je graag een seintje als dit product weer beschikbaar is. Uiteraard gebruiken we je e-mailadres voor niets anders!