Black Friday 2021

Elk jaar weer hetzelfde verhaal: diep nadenken wat we deze keer gaan doen met Black Friday, dat Amerikaanse overgewaaide feest van de commercie. Enerzijds wringt het dat we gewoon mee zouden oproepen tot kopen, kopen, kopen. Anderzijds is het natuurlijk ook een kans. Een kans om een belangrijk stuk van de jaaromzet te draaien, wat voor een klein bedrijfje als het onze niet onbelangrijk is.

De vorig twee jaren kozen we er bewust voor om geen grote kortingen te geven, maar een boom te planten per bestelling. Dat was een groot succes.

Dit jaar gaan we het echter toch weer wat anders doen. Geen grote algemene kortingen, maar gedurende vier dagen telkens een korting op enkele andere keukens. In de hoop dat jullie, lieve klanten, fans en enthousiaste koks met z’n allen eens een nieuwe keuken ontdekken. Of, wie als ware globetrotter al in heel wat keukens thuis is, een oude liefde herontdekt.

Daarom, vier dagen op rij, telkens 15% korting op andere keukens:

En de rozenharissa — onze oude vriend — staat vier dagen lang op -20%. Want wie houdt nu niet van rozenharissa?

Sla uw slag, en laat ons weten wat er gegeten wordt!

1000x dank ❤️

P.S. Oh ja, en we hebben sinds vandaag ook geschenkpakketten. Om iemand plezier te doen, zoals jezelf.

P.P.S. Door de grote hoeveelheid bestellingen die wordt verwacht zou het kunnen dat niet alle bestellingen maandag de deur uit kunnen, dus pakketten kunnen uitzonderlijk een dagje later verzonden worden dan gebruikelijk.

Niets gevonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu
Hou me op de hoogte! Als je hieronder je e-mailadres achterlaat geven we je graag een seintje als dit product weer beschikbaar is. Uiteraard gebruiken we je e-mailadres voor niets anders!