Nieuw kookboek! Ottolenghi Test Kitchen: Shelf Love

Yes! Hij is er, de nieuwe Ottolenghi!

Deze keer is het concept wat anders dan bij de vorige kookboeken. Het team van de Ottolenghi Test Kitchen doet wat we allemaal doen: ze plunderen hun voorraadkast en ze maken een maaltijd met alles wat ze vinden. Zij gaan echter nog een stapje verder en maken er toegankelijke creaties van met een Ottolenghi-twist.

Het resultaat van al die experimenten is dit boek, het eerste in een reeks. Het is ook een werkboek geworden, met heel wat tips en tricks en manieren om recepten aan te passen in functie van de voorraadkast.

Naar Ottolenghi-traditie worden er ook hier en daar wat minder makkelijk te vinden ingrediënten gebruikt, maar dat zijn geen onbekenden voor wie met de vorige boeken aan de slag ging, en gelukkig hebben we de meeste ervan gewoon in huis voor wie snel de keuken wilt induiken!

Update: op algemeen verzoek hebben we de essentiële ingrediënten intussen in een pakket gegoten:

Pakket Ottolenghi Test Kitchen: Shelf Love, de essentiële ingrediënten

… en hieronder het volledige lijstje, voor wie meer wilt!

Blikjes, flesjes en bokalen

Kruiden & Specerijen

Peulvruchten en Granen

Bakken

Groenten

Vlees, Vis & Zuivel

Noten & Zaden

 

,

Nieuw: Al Arz Tahini

Blog, Producten
Goed nieuws: we hebben de langverwachte tahini van Al Arz op voorraad! De absolute favoriet van Yotam Ottolenghi is een Israëlische tahini, die wat dikker en romiger dan sommige andere…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Hou me op de hoogte! Als je hieronder je e-mailadres achterlaat geven we je graag een seintje als dit product weer beschikbaar is. Uiteraard gebruiken we je e-mailadres voor niets anders!