Wat zijn jouw favoriete kookboeken?

We zijn heel erg benieuwd welke kookboeken de absolute favorieten zijn onder de hobby-koks. Om zelf nog meer inspiratie op te doen, maar uiteraard ook om daarna weer te delen met jullie. En misschien hebben we ook wel een plan… Daarom organiseren we ‘De (nu ook weer niet zo heel erg) Grote Kookboeken-enquête’!

Je kan ons heel erg helpen door op onderstaande vragen te antwoorden, en om een extra duwtje in de rug te geven maak maakte je zelfs kans op een van de 2 geschenkbonnen van 50 euro die we weggeven, en die je kan besteden in de webshop waar je nu naar kijkt (*).

[wpforms id=”99387″ title=”false”]


(*)
De deelnames aan de wedstrijd werden intussen afgesloten op 1 mei 2021 om middernacht, en in de eerste week van mei gaan de geschenkbonnen naar de twee deelnemers die de wedstrijdvraag juist beantwoordden én het beste antwoord gaven op de schiftingsvraag. Intussen kan je nog steeds meedoen met de enquête uiteraard. En om er maar meteen een disclaimer bij te gooien: dit is géén wetenschappelijk onderzoek, enkel een grondige steekproef onder onze allerfavorietste klanten 😉

(Maar we zijn wel echt benieuwd.)

Kookboeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Hou me op de hoogte! Als je hieronder je e-mailadres achterlaat geven we je graag een seintje als dit product weer beschikbaar is. Uiteraard gebruiken we je e-mailadres voor niets anders!