Bestellingen en verzendingen in de week van 4 januari

Eerst en vooral: een heel erg fijn en smakelijk 2021 gewenst, met alles erop en eraan!

Sinds vandaag zijn we terug aan de slag na een korte maar deugddoende winterslaap.  Hartelijk dank voor jullie talrijke bestellingen tijdens ons verlof, daar gaan we vanaf vandaag met veel enthousiasme mee aan de slag!

Zoals gepland werken we alle bestellingen af in de volgorde waarin ze werden geplaatst, te starten met de bestellingen van 23 december en zo verder tot vandaag. Er ligt ontzettend veel werk op ons te wachten, maar we gaan ervan uit dat tegen het eind van deze week onze achterstand weer ingehaald zal zijn en dat vrijdag ook de laatste pakjes verzonden kunnen worden.

Dat betekent dat nieuwe bestellingen van deze week er ook nog even wat langer over doen, hou dus rekening met een iets langere verwerkingstijd dan normaal. Vanaf volgende week hopen we dan weer in het reguliere ritme te zitten.

En het belangrijkste van allemaal: heel erg bedankt om een kleine webshop te steunen in deze tijden, dat wordt erg geapprecieerd!

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu