Verzendingen tijdens de eindejaarsperiode

UPDATE: nieuwe bestellingen worden verzonden vanaf 4 januari, lees hieronder meer.

We werkten de laatste weken hard (hard? heel hard!) en onversaagd door, incl. onstopbaar enthousiasme, om alle bestellingen te verwerken! Door de enorme hoeveelheid bestellingen (dankjulliewel! ❤️) deden of doen sommige pakjes er soms een klein beetje langer over dan gewoonlijk, maar we vergeten niemand.

Op woensdag 23 december worden alle bestellingen van de dag ervoor verwerkt, en dan gaan we er even tussenuit. De voorraden zijn geslonken, leveranciers doen de deuren dicht voor de jaarovergang, en tussen Kerst en Nieuwjaar lassen wij ook wat broodnodige adempauze in met het gezin.

In de week van 4 januari worden dan alle bestellingen van tussen Kerstmis en Nieuwjaar verwerkt en verzonden. We verwerken alle bestellingen in de volgorde waarin ze werden geplaatst, dus latere bestellingen zullen allicht ook wat later in die week worden verzonden. Hou dus rekening met een iets langere verwerkingstijd dan normaal. Vanaf de week erna verwachten we weer in het reguliere ritme te zitten.

Intussen nog een laat cadeautje gezocht? We kunnen helpen!

Alvast fijne en warme feestdagen gewenst met veel (maar niet té veel) lekker eten!

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu