Cadeau gezocht? Pimentón helpt graag.

De tijd van de cadeaus komt er weer aan! Dit jaar zal het er echter allemaal wat anders uitzien, en dat wordt aanpassen. We kunnen niet meer allemaal gezellig bij elkaar komen om te aperitieven, eten, drinken, lachen en cadeaus uit te wisselen. Wij plannen de feestperiode alvast anders in te vullen; dicht bij elkaar met het gezin, en cadeaus bezorgen we via andere wegen. Een rondje met de fiets en een geschenk zelf gaan afgeven aan de voordeur, opsturen met de post, samen uitpakken via een videogesprek — het is anders dan we gewoon zijn, maar we zoeken graag naar manieren om het even gezellig te maken.

We helpen in elk geval graag, en we versturen nu al regelmatig cadeaus en bedankjes in de vorm van een apero-, kook- of drankpakket.
Geef als verzendadres het adres van een vriend, geliefde, familielid of collega in, en laat je helemaal gaan met een eigen boodschap bij het pakket — wij zorgen ervoor dat het pakket goed terechtkomt, en uiteraard zonder de rekening erbij 😉

Zijn alvast populair:

Benieuwd welke producten nog in de smaak vallen? Bekijk onze best verkopende producten!

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu