Nieuw: we aanvaarden nu ook elektronische maaltijdcheques!

Vanaf nu kan je bij ons ook met elektronische maaltijdcheques van Monizze en Sodexo betalen. We zijn mee in een proefproject gestapt, en pimenton.be is een van de 5 eerste webwinkels in Belgi毛 die de elektronische maaltijdcheques aanvaarden. Zo heb je eindelijk een goeie manier om er vanaf te geraken 馃槈

In de betaalstap van de checkout verschijnt vanaf nu een extra optie, maar let wel: deze optie is er enkele voor Belgische klanten met maaltijdcheques van Monizze en Sodexo. Klanten van Sodexo dienen hun kaart eerst te activeren voor online betaling via het klantenportaal.

Loopt het niet helemaal goed of heb je vragen? Geef ons een seintje!

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu