De ingrediënten voor Simply van Sabrina Ghayour? Hebben we!

Simply van de Brits-Iraanse chef Sabrina Ghayour is weer zo’n heerlijk kleurrijk kookboek waar de smaak vanaf spat. De focus ligt op haalbare gerechten voor elke dag, geïnspireerd door de Perzische en Midden-Oosterse keuken. Die is ons na de passage van Yotam Ottolenghi, Sami Tamimi en Claudia Roden uiteraard niet vreemd, dus heel wat ingrediënten komen ons alvast zeer bekend voor.

Dit zijn alvast de absolute essentiële ingrediënten om in huis te hebben als je met het boek aan de slag wilt:

Maar ook andere oude bekenden komen geregeld terug, zoals tamarindepasta, granaatappelmelasse

Smakelijk!

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu