We verhuizen!

In het weekend van 6 juni verhuizen we de webshop naar een wat ruimere plek, om zo weer wat ruimte te maken voor nieuwe producten én een eerste echte collega! Het wordt hard werken, en het doel is om zo weinig mogelijk impact te hebben op de verzendingen, maar het zou kunnen dat sommige bestellingen van tijdens of kort na het weekend 1 of 2 dagen later op hun bestemming zijn dan gewoonlijk.

In de loop van de week zou alles echter weer stilaan naar het normale ritme moeten gaan en zelfs nog een klein beetje sneller omdat sommige pakjes vanaf dan al op de dag van bestellen zullen kunnen verzonden worden.

Meer ruimte, meer producten en sneller verzenden—klinkt goed, toch? Bedankt voor de steun en het vertrouwen in elk geval!

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu