De Great Taste Awards, georganiseerd door de Britse Guild of Fine Food, zijn een benchmark voor goed eten en drinken — ze worden ook wel eens de Oscars van de voeding genoemd. Elk jaar worden ze uitgereikt aan de beste producten die op de Britse markt te krijgen zijn.

In 2017 hebben meer dan 500 juryleden gedurende 62 dagen in teams van 3 à 4 personen producten blind geproefd met als enige bedoeling om de absoluut beste producten te vinden.

Omdat er intussen een aardig aantal producten in ons gamma zo’n award hebben gewonnen, werden alle winnaars eens op een rij gezet. Het resultaat is een handig overzicht van alle producten die een felbegeerde Great Taste Award in de wacht wisten te slepen:

 

Meer info over de awards zelf is te vinden op de website van de Great Taste Awards, en je vindt er ook een overzicht van alle winnaars.

Producten die geen Great Taste Award wonnen zijn daarom uiteraard niet minder lekker, maar zijn bv. niet zo vlot op de Britse markt te verkrijgen, of namen niet deel aan de awards.

Great Taste Awards

Niets gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Hou me op de hoogte! Als je hieronder je e-mailadres achterlaat geven we je graag een seintje als dit product weer beschikbaar is. Uiteraard gebruiken we je e-mailadres voor niets anders!