Nieuw: de Libanese producten van Mymouné

Nieuw in het aanbod: de heerlijke producten van het Libanese Mymouné. In de Libanese keuken wordt erg veel met granen, fruit, groenten, zetmeel, verse vis en zeevruchten gewerkt, en dat vertaalt zich naar de natuurlijke producten van Mymouné.

Aan de voet van de Sannine-berg in Libanon ligt het pittoreske dorpje Ain El Kabou. Daar worden alle natuurlijk producten, zoals confituur, opgelegd fruit, bloemenwater en andere producten met liefde gemaakt. Alle ingrediënten worden met de hand geselecteerd en geplukt, een proces dat Mymouné een stevige reputatie op vlak van kwaliteit heeft bezorgd. Sinds 2005 heeft Mymouné al 12 Great Taste Awards gewonnen, een prestigieuze Britse prijs die wordt toegekend aan enkele van de jaarlijks meer dan 10.000 deelnemende producten.

Libanon

Wat is parelcouscous?

Blog, Producten
Parelcouscous is bekend onder vele benamingen: Moghrabieh (letterlijk: couscous uit de Maghreb), giant couscous, Israëlische couscous, Ptitim, Jerusalem couscous, fregola… De couscous vindt zijn oorsprong in Libanon en het Midden-Oosten,…

Bayrut: Een Libanees kookboek door Hisham Assaad

Blog
Hisham Assaad is een gepassioneerde ‘foodie’, fotograaf en auteur. In 2013 begon hij food blog Cook in Five Square Meters om zijn gastronomische ervaringen, recepten en schrijfsels te delen. Het hoogtepunt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Hou me op de hoogte! Als je hieronder je e-mailadres achterlaat geven we je graag een seintje als dit product weer beschikbaar is. Uiteraard gebruiken we je e-mailadres voor niets anders!

0