Nieuw: de Libanese producten van Mymouné

Nieuw in het aanbod: de heerlijke producten van het Libanese Mymouné. In de Libanese keuken wordt erg veel met granen, fruit, groenten, zetmeel, verse vis en zeevruchten gewerkt, en dat vertaalt zich naar de natuurlijke producten van Mymouné.

Aan de voet van de Sannine-berg in Libanon ligt het pittoreske dorpje Ain El Kabou. Daar worden alle natuurlijk producten, zoals confituur, opgelegd fruit, bloemenwater en andere producten met liefde gemaakt. Alle ingrediënten worden met de hand geselecteerd en geplukt, een proces dat Mymouné een stevige reputatie op vlak van kwaliteit heeft bezorgd. Sinds 2005 heeft Mymouné al 12 Great Taste Awards gewonnen, een prestigieuze Britse prijs die wordt toegekend aan enkele van de jaarlijks meer dan 10.000 deelnemende producten.

No results found

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu