Popcorn met pimentón

Door paprikapoeder toe te voegen aan popcorn, krijg je een ontzettend eenvoudige maar smakelijke snack. Wat heb je daarvoor nodig?

Het bereiden gaat als volgt:

  • Zet een klein beetje olie in een kookpot op het vuur.
  • Voeg een bodem maïs toe.
  • Zet het deksel op de kookpot en wacht.
  • Zodra de maïs begint te poffen, mag het vuur wat minder hard.
  • Wanneer het poffen is afgenomen, bestrooi dan de popcorn met paprikapoeder (pikant voor wie ervan houdt, dulce voor de rest) en een beetje zeezout.

Smakelijk!

,

Patatas Bravas

Blog, Recepten
Geen reacties
Wie tapas zegt, zegt patatas bravas. Een klassieker dus, en met een pikant sausje erbij zijn deze aardappelen ongetwijfeld een favoriet. Er zijn bijna evenveel recepten als er Spanjaarden zijn,…
Lees verder

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Hou me op de hoogte! Als je hieronder je e-mailadres achterlaat geven we je graag een seintje als dit product weer beschikbaar is. Uiteraard gebruiken we je e-mailadres voor niets anders!