JOSE Gourmet is een jong maar zeer beloftevol Portugees label van typische traditionele Portugese producten in een modern jasje. Olijfolie van de oudste olijfbomen, de beste visconserven van de Portugese kusten… allemaal met een duidelijke focus op fair trade, biologische en natuurlijke producten.

JOSE Gourmet produceert niet zelf, maar selecteert. Kleine producenten met de allerbeste kwaliteit en een eerlijke relatie met de leveranciers, daar wil men voor staan. Visconserven, olijfolie, azijn…

Vormgeving speelt daarbij een belangrijke rol. Luis Mendonça verzorgt de hele visuele taal, zowel v00r de verpakkingen als voor alles wat errond hangt. De verpakking wil vooral de aandacht trekken en overtuigen om te proeven, en zo te laten zien dat Portugal perfect naast Spanje, Italië en Frankrijk kan staan.

Maria Organic is een dochter van JOSE Gourmet, en focust volledig op artisanaal gevangen vis. Het vissen van sardines is gecertificeerd sustainable door het MSC, er wordt alleen gewerkt met niet-bedreigde skipjacktonijn, en de makreel is momenteel een overvloedige soort in de zeeën rond Portugal en Spanje.

Lang verhaal kort: verantwoorde topkwaliteit. In het gamma:

JOSE Gourmet:

Maria Organic:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Hou me op de hoogte! Als je hieronder je e-mailadres achterlaat geven we je graag een seintje als dit product weer beschikbaar is. Uiteraard gebruiken we je e-mailadres voor niets anders!